Jandarmeria Mobilă Mureș va asigura ordinea publică și protecția participanților la ‘Zilele Reghinului’ și la ‘Festivalul Obiceiurilor și Tradițiilor’ din Sînpetru de Câmpie.

În perioada 14-16 iulie a.c., va avea loc cea de a XII-a ediție a ‘Zilelor Reghinului’. Pe parcursul celor 3 zile de sărbătoare, în Parcul Central din municipiul Reghin, aproximativ 90 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Târgu-Mureș, alături de polițiști și pompieri, vor supraveghea ordinea și liniștea publică, pentru asigurarea un climat de normalitate civică necesar desfășurării manifestărilor cultural-artistice circumscrise evenimentului.

Sâmbătă și duminică, 15-16 iulie a.c., începând cu orele 13.00, Primăria Sînpetru de Câmpie organizează cea de a V-a ediție a Festivalului Obiceiurilor și Tradițiilor. Cu această ocazie peste 20 jandarmi vor acționa pentru asigurarea ordinii publice în zona de desfășurare a evenimentului.

Pentru prevenirea oricăror situații neplăcute, Jandarmeria Mobilă Mureș recomandă tuturor participanților să respecte precizările organizatorilor și ale forțelor de ordine, să acorde o atenție sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare, iar în cazul în care vin însoțiți de copii să-i supravegheze cu atenție pentru a nu se rătăci prin mulțime.

În cazul în care sunt martori sau victime ale unor fapte antisociale, cetățenii pot să solicite sprijinul jandarmilor din dispozitivele de ordine, sau pot apela numărul unic de urgență 112.