Conceptul „Dinner in the sky” – un restaurant născut în Belgia și prezent în 43 de țări, care a fost adus în 2010 în România de către omul de afaceri Ovidiu Bărbier, va ajunge și la Brașov în această vară.

„Restaurantul” ar urma să fie ridicat de o macara de 60 de tone deasupra Pieței Sfatului timp de patru zile, ori în luna iulie, ori în luna august, în funcție de celelalte evenimente care se derulează în această zonă.

„Dinner in the sky” înseamnă practic o platformă de 9 metri lungime și 6 metri lățime, cu o masă de 5 tone cu 22 de locuri pe scaune și 5 locuri în picioare în mijlocul platformei, care este ridicată în aer de o macara. Pe scurt, restaurantul în care îți pui centura și urci la cer. Experiența de a urca în restaurantul suspendat costă în funcție de serviciul ales – 150 lei/persoană pentru cocktail in the sky, 400 lei/persoană pentru breakfast in the sky și 750 lei/persoană pentru dinner in the sky.

Sursa:bizbrasov.ro / Foto:groupon.com