Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Tîrgu Mureș au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 42 de ani, din Tg. Mureș, bănuit de comiterea a 11 furturi, fapte prin care a cauzat un prejudiciu de peste 15.000 de lei.

În perioada octombrie 2016 — aprilie 2017, polițiștii au fost sesizați de 11 persoane care ar fi fost victime ale infracțiunii de furt, în timp ce se aflau în diverse localuri de pe raza municipiului Tg. Mureș.

Victimele au reclamat furtul unei biciclete, a unui laptop, a unei tablete, a 3 telefoane mobile și a 5 genți în care se aflau diferite bunuri și bani, fiindu-le creat un prejudiciu de peste 15.000 de lei.

Din cercetările efectuate a reieșit că persoana bănuită de comiterea furturilor este un bărbat, de 42 de ani, din Tg Mureș, care a fost reținut de mai multe ori pentru 24 de ore, pentru comiterea de furturi.

Bărbatul a fost prezentat instanței de judecată care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioada de 30 zile, pentru comiterea infracțiunii de furt.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE, IPJ Mures

Foto: ziarul Tel.