Doi bărbați de de 34 și 37 de ani au fost reținuți de polițiști, fiind acuzați că au furat bunuri în valoare de 18.000 euro dintr-o societate comercială din Târgu Mureș.

Potrivit IPJ Mureș, luni, 20 noiembrie 2023, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgu Mureș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de sustragerea unor bunuri de valoare, dintr-o societate comercială.

Două persoane au fost conduse la sediul unității de poliție, fiind reținute pentru 24 de ore.

În fapt, polițiștii au demarat cercetări după ce au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 11 noiembrie 2023, dintr-o societate comercială din Târgu Mureș au fost sustrase mai multe materiale de construcție si unelte electrice, prejudiciul total fiind evaluat la aproximativ 18.000 de euro.

Urmare a celor trei percheziții desfășurate în municipiul Târgu Mureș, polițiștii au identificat și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, materiale de construcție, o parte din prejudiciul cauzat fiind astfel recuperat.

De asemenea, au fost puse în aplicare două mandate de aducere, față de doi bărbați, de 34 și 37 de ani, bănuiți de săvârșirea faptei.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis pe numele acestora ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, fiind predați Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș în vederea executării măsurii.

Perchezițiile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș.

În continuare sunt întreprinse cercetări în vederea probării întregii activități infracționale, în cadrul unui dosar penal de furt calificat, aflat sub supravegherea unității de parchet competente”, au mai transmis reprezentanții IPJ Mureș.

Foto: IPJ Mureș