După ce pompierii târgumureșeni au intervenit duminică pentru salvarea victimelor accidentului rutier, ei au continuat ieri misiunea de salvare, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Mureș.

„Duminică, în prima zi din anul 2023, un accident rutier produs între două autoturisme, în localitatea Bălăușeri, a pus în pericol viața a 7 persoane implicate. În urma impactului, două dintre acestea au necesitat intervenția echipajelor de descarcerare și alte patru au fost preluate de urgență de echipajele medicale prezente la fața locului și transportate ulterior la spital. Din nefericire, printre cele 6 victime rezultate în urma acestei tragedii, s-a aflat și un minor, Matias, un băiețel în vârstă de 5 ani, transportat în stare gravă la UPU Târgu Mureș, cu multiple traumatisme și, implicit, cu nevoie de sânge.

Pompierii Detașamentului Târgu Mureș au intervenit de urgență în seara zilei de 01 Ianuarie, dar nu s-au oprit din misiunea de a salva, nici după finalizarea intervenției. Azi, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Mureș, colegii noștri, aceiași salvatori care încadrau echipajele de intervenție în seara accidentului, au sărit din nou în ajutorul băiețelului, Fără dar și poate, aceasta este dovada vie a puterii de a dărui, de a ajuta, de a salva vieți! Vă mulțumim, băieți, pentru dedicarea, devotamentul și pentru nobilul gest care cu siguranță a contribuit la salvarea victimelor acestor tragedii!Suntem mândri de voi!”, a precizat ISU Mureș.

Foto: ISU Mureș