Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au intervenit miercuri, 23 noiembrie, în jurul orei 12.40, la un accident rutier produs între două autoturisme, în localitatea Sângeorgiu de Mureș.

“La fața locului s-a deplasat un efectiv de opt militari ce încadrează o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare. În urma impactului a rezultat o victimă de sex feminin, încarcerată, pentru care se asigură în aceste momente manevrele de descarcerare pentru extragerea acesteia din autoturism. De asemenea, un minor a fost preluat de ambulanța SMURD – Terapie Intensivă Mobilă și o altă victimă de sex masculin este asistată medical la fața locului. Se asigură măsurile specifice prevenirii și stingerii incendiilor”, a informat ISU Mureș.

”Victima de sex feminin a fost extrasă din autoturism, iar în urma evaluării medicale i-a fost atribuit cod roșu, minorul preluat de SMURD Târgu Mureș este de cod galben, iar cealaltă victimă asistată medical la fața locului este de cod verde. Circulația este blocată pe ambele sensuri”, a mai informat aceeași sursă.

Foto: Foto: ISU Mureș, FB Info Trafic Targu Mureș