“E oficial: am obținut autorizația de construcție și am demarat lucrările! 😊 E timpul să investești în cel mai ambițios proiect imobiliar al orașului – cea mai înaltă clădire, la doi pași de centru, într-o zonă efervescentă cu toate face facilitățile urbane în apropiere. E momentul să faci investiția perfectă care să te protejeze de inflație!”, au anunțat dezvoltatorii proiectului.

Este vorba despre o constructie pe terenul proprietate privată, zona fostului parc din fata Garii CFR Tirgu Mures, un complex urbanistic, compus dintr-un imobil de 17 nivele, 4S+P+12 etaje, care să revitalizeze zona Pieței Gării.

Terenul prezentat se află în zona centrală a mun. Tg.Mureș între str. Gh.Doja și Stația de cale ferată călători Tg.Mureș. Este delimitat de str. Gh.Doja, Str. Gării și strada de legătură P.ța Gării – str.Gh.Doja. Amplasamentul face parte din ansamblul construit pentru a marca accesul la gara de călători. Este delimitat pe două laturi de clădiri P+10E, cu partere comerciale și locuințe.