Un bărbat a murit, iar un altul a fost rănit, după ce un şofer de 19 ani i-a călcat cu maşina. Tânărul încerca să fugă după ce ar fi fost implicat într-un scandal şi i-ar fi fost frică să nu fie bătut. A fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat acum pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Tragedia a avut loc sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 05:30, în parcarea unui restaurant din Sighişoara. Martorii spun că şoferul a fost atacat de trei persoane, s-a speriat şi s-a urcat în maşină. Speriat de scandalul care a izbucnit, tânărul de 19 ani s-a urcat într-un autoturism şi ar fi încercat să fugă, moment în care a dat cu maşina peste cei doi bărbaţi de 26 şi 42 de ani.

”Cică ar fi fost un chef ceva, o petrecere. S-ar fi bătut. Ei au căzut jos şi copilul a trecut peste ei cu maşina. Asta am auzit.”

”Am auzit că s-au certat, cu electroşocuri ceva şi a venit el cu încă cineva, mi se pare. Ceva de genul. Şi am înţeles că dat de două ori cu maşina peste ei. E prima dată când se întâmplă aşa ceva.”

În urma impactului, cele două victime au fost grav rănite.

Aurica Sabău, IPJ Mureș: “Cei doi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, iar ulterior faţă de bărbatul de 42 a fost declarat decesul”.

Cealaltă victimă are mai multe traumatisme, dar este în afara oricărui pericol. Localnicii sunt şocaţi de ce s-a întâmplat.

Şoferul care a produs accidentul, identificat ca fiind un tânăr, de 19 ani, din județul Sibiu, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar poliţiştii continuă cercetările pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Sursa: observatornews.ro / Foto: colaj