Polițiștii Secției de Poliție Rurală Râciu au identificat și reținut pentru 24 de ore, la data de 18 august a.c., un bărbat bănuit că și-ar fi agresat mama.

În fapt, la data de 18 august a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 75 de ani, din comuna Râciu, cu privire la faptul că ar fi fost agresată și amenințată cu acte de violență de fiul acesteia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat, de 41 de ani, ar fi provocat scandal și ar fi agresat-o fizic pe mama acestuia și totodată ar fi amenințat-o cu acte de violență. De asemenea, barbatul ar fi distrus ușa de acces în locuință.

În baza probatoriului administrat, față de cel în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere, sub supravegherea unității de parchet competente.

Polițiștii atrag atenția cu privire la respectarea normelor de conviețuire socială, inclusiv în cadrul familiei și a legislației în vigoare!

IPJ Mureș / Foto: caracter info