Procedura de atribuire a contractului de achiziție a 41 de autobuze în urma unei licitații organizate de Primăria Târgu Mureș a fost anulată astăzi, 27 aprilie 2020, în urma unei decizii definitive a magistraților Curții de Apel Mureș, transmite msnews.ro

După ce și-au bătut joc 20 de ani de târgumureșeni cu asocierea transportului local cu Siletina, se pare că și acum la desființarea asocierii nu sunt în stare să facă nimic pentru a mai spăla rușinea atâtor ani de transport ieșit din comun de care au avut parte locuitorii, o adevărată bătaie de joc.


Despre eventuale comisioane și alte matrapazlâcuri, referitoare la achiziția acestui lot de autobuze, am publicat în ianuarie anul acesta, aici.


În afară de periodicele postări în care se laudă cu achiziția de zeci și sute de autobuze noi, concret nu au făcut nimic bun, că prost se vede clar prin decizia judecătorilor de a anula o licitație, evident pregătită prost de numiții florea dorin și maior claudiu.

Cert e că acum Primăria Târgu Mureș trebuie să reia de la zero întreg demersul: să refacă caietul de sarcini și să reliciteze contractul de achiziție.

Citește mai mult pe msnews.ro / Foto: colaj