Astăzi, în jurul orelor 19:10, la un magazin din localitatea Corunca, județul Mureș, magazin situat pe DJ135C pe parte dreaptă pe direcția de mers înspre centrul comunei, se pare că a avut loc un exercițiu de inconștiență, se precizează pe pagina Corunca.info

O persoană ce trebuia să rămână în izolare la domiciliu a ieșit liniștită la cumpărături însă s-a lovit de un puternic spirit civic demn de toată lauda. Le felicităm pe această cale pe angajatele respectivului magazin pentru modul ferm în care au reacționat, conform aceleiași surse.

Sursele noastre spun că imediat după ce persoana a fost alungată din magazin, s-a trecut la aplicarea de dezinfectanți pentru ca ceilalți clienți să își poată face cumpărăturile fără niciun risc. Vom reveni cu numele inconștientei cât mai repede, mai transmite Corunca.info

Publicăm această informație, indiferent dacă se confirmă sau nu, cu scopul de a avertiza persoanele care au de respectat reguli impuse în această perioadă, că ar trebui să fie responsabile față de persoanele din jur, dar și că sunt pasibile de consecințe conform legilor în vigoare.

Vă reamintim de ceilalți mureșeni care s-au ales cu dosare PENALE, după ce nu au respectat autoizolarea sau au mințit! Detalii, aici.

Sursa: corunca.info