Vorbim iar de compania de furnizare a apei – Aquaserv SA, societate la care acționar majoritar este primăria Tîrgu Mureș. După ce zilele trecute anunțau mărirea prețurilor la furnizarea apei și a canalizării, în condiții cu multe semne de întrebare, posibil ilegale (detalii, aici), după ce se angajează și se inventează posturi pentru nomenclatura de partid din care fac parte cei din executiv, după veniturile imense încasate tot de cei amintiți, după ce au preluat o societate care a moștenit infrastructura, dotările și logistica unei companii de stat, nu sunt în stare nici măcar să folosească aceste resurse cu respect față de mureșeni.

Este bine cunoscut faptul că majoritatea intervențiilor executate de Aquaserv pe domeniul public înseamnă apoi saptămâni, luni și chiar ani în unele cazuri, de calvar pentru mureșeni, fie că vorbim de trotuare, spații verzi sau străzi.

Revenind la situația de față, să vorbim concret de una dintre zecile de asemenea intervenții. Tîrgu Mureș, strada Luceafărului colț cu strada Păcii. Au venit, au spart asfaltul, au cârpit probabil ceva, au aruncat pământul în groapă și au plecat. Ce semnalizare perimetru? Ce revenire la starea inițială a carosabilului? Interesează pe careva dintre ei de pericolul pentru șoferi, cu atât mai mult că vorbim de o curbă? Vezi de treabă!

Important de precizat, pe lângă datele de la începutul materialului, că această societate raportează an de an profituri imense, revăzute, din păcate, doar în bunăstarea lor. Păi cum să nu aibă profit dacă fac treaba doar de jumătate, cel mult. Credeți că sunt de vină niște amărâți de muncitori care probabil au făcut “lucrarea” de față? Nici vorbă, de vină sunt niște incapabili aflați în posturile de conducere din care ar trebui să conducă asemenea intervenții făcute în bătaie de joc.

Iată câteva imagini, mai mult decât grăitoare, cu speța la care facem referire. Stradă distrusă, utilitara Aquaserv plecând și un semn aruncat pe jos, așa, să fie la inventar…

MS / Foto: colaj