Publicam în urmă cu ceva vreme supărările lui Florea Dorin pe restaurantul McDonalds din Tîrgu Mureș. Din motive doar de el știute, bănuite de noi, primarul nu mai vrea să închirieze spațiul în care își desfășoară activitatea restaurantul. “A venit polonezu’ ala la mine si l-am dat afara din birou” spunea mâhnit primaru’.

De asta am candidat in 2016 ca m-au enervat tare. A venit polonezul ala la mine in birou si l-am dat afara! Pai cum, eu i-am oferit tot pasajul subteran de la Mures Mall si el n-a vrut sa auda. No, lasa ca le arat eu ca se muta unde le zic eu! In locul lor o sa fac o cafenea literara.” Florea dixit.

Acum, se pare că și-a reamintit de ei sau poate este doar o coincidență faptul că poliția locală Tîrgu Mureș, aflată în subordinea directă a primarului, anunță amendarea livratorului de hamburgeri.

În timp ce executau serviciul de patrulare în centrul municipiului, polițiștii locali din cadrul Biroului Siguranță Rutieră au depistat un conducător auto care efectua aprovizionarea cu marfă a unei societăți comerciale situate chiar în buricul târgului. Solicitându-i-se să prezinte documentele de liberă trecere emise de Administrația Domeniului Public, conducătorul auto, B.R.C, a înmânat polițiștilor locali o autorizație care, la o consultare atentă, s-a dovedit a fi falsă. Agenții l-au sancționat pe conducătorul auto în conformitate cu prevederile HCL 307/2017, cu amendă de 2.400 lei” se arată în comunicat.

Culmea este că în parcarea FALSĂ de pe Bulevardul Cetății nu vezi picior de comunitar, ce să mai vorbim de amenzi. Detalii, aici.

Măi, Matiș, măi‼️Iar n-ai văzut cel mai mic parc pentru copii cu cea mai parcare ilegală⁉️… https://bit.ly/31uAJDv

Publicată de Mures Stiri pe Joi, 6 februarie 2020

MS / Foto: colaj