O noua bataie de joc pe bani publici…

Dupa ce vreme de cativa ani cladirea Cercului Militar din Tirgu Mures s-a aflat in “reabilitare”, cu schele montate care ingreunau accesul trecatorilor pe trotuar, iata ca aceasta a fost “finalizata”, schelele indepartate si cladirea MONUMENT dezvaluita in toata “splendoarea” ei!

Referitor la culorile alese nici nu stim cum sa ne exprimam mai elegant, patriotism, patriotism, dar pana unde! Chiar daca de la vestitele banci tricolore pictate de Funar nu ne mai mira nimic, iata ca la Tirgu Mures au ales o cladire MONUMENT din centrul orasului pe care au pictat-o intr-un mare fel… “lucru tiganesc” am zice. Si nu doar nuantele alese sunt cea mai mare problema, ci aplicarea acestora direct peste tencuiala nereabilitata.

Si-au batut joc atat de tricolor, cat de cladire si de imaginea orasului!

Ne punem, pe buna dreptate, intrebarea: oara ce rol au avut schelele montate atata timp? Oare ce au facut cu 90% din banii obtinuti pe contract, deoarece cu siguranta nu au fost folositi pentru reabilitare. Oare au mers catre echipa de fotbal – de stat – Steaua?!

Atentie! Vorbim despre cladirea Cercului Militar, cladire MONUMENT, cunoscută și sub denumirea de “Casa Görög”. (Vezi aici)

MS / Foto: Borsia Sándor‎ – Marosvásárhelyi fotótár