La data de 12.08.2017, ora 01:30, Poliția Municipiului Tîrgu Mureș a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că un tânăr de 24 de ani a fost victima unei infracțiuni de furt.

În fapt, la data de mai sus, în jurul orei 01.00, în timp ce victima se afla pe strada Revoluţiei din Tîrgu Mureş, trei persoane necunoscute, de sex masculin, s-au apropiat de ea şi i-au cerut informaţii de orientare în zonă, după care una dintre aceste persoane l-a îmbrăţişat, apoi cei trei necunoscuţi au plecat. La scurt timp victima a constatat că-i lipsesc bijuteriile pe care le avea la gât. 

Prejudiciul cauzat a fost estimat la 1.000 de lei.

În urma activităților desfășurate de poliţişti, prejudiciul a fost recuperat parţial şi a fost identificat un tânăr, de 28 de ani, din localitatea Ungheni, bănuit de comiterea infracţiunii.

Cercetările vor fi continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Tîrgu Mureș, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârşirea infracţiunii de furt, cu tânărul în stare de arest preventiv, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

IPJ Mures / Foto:obs.ro