Ieri, o adevarata tragedie putea avea loc in parcul de joaca pentru copii de la Platoul Cornesti din Tirgu Mures.

Multe din sistemele construite pentru copii se afla in stare avansata de degradare. Unul dintre acestea a cedat ieri, punand in pericol integritatea corporala a unui copilas.

Mama acestuia a postat un mesaj, cerand disperata ajutor si pentru a preveni alti parinti: “Spatiul de joaca de la Platou este un real pericol pentru copii nostri! Copilul meu era sa cada azi de la inaltime dupa ce a calcat pe un lemn putred! In fiecare an se renoveaza, dar cum? Vopsind lemnul putred? Se vede clar ca lucrarile sunt facute de mantuiala!”

Oare chiar atat de inconstienti sa fie cei responsabili din primaria Tirgu Mures? Chiar nu-si imagineaza la ce pericol expun copii, avand in vedere faptul ca multe dintre ele au o inaltime considerabila si pot duce la adevarate nenorociri?! Oare Claudiu Maior va dormi linistit atunci? Avand in vedere ca singurele lucruri facute in 17 ani au fost renovarile Vikendului si Platoului – am vazut mai sus cam in ce fel -, cu care tot iasa la faleala de cate ori gaseste pe cineva sa-i scrie o fraza:

 

Cu toate vorbele alese gasite pentru el si in locul lui, se pare ca problema nu este singulara. Parintii, satui de minciunile lui, au izbucnit:

Sa nu uitam ca au distrus complet alte parcuri pentru copii, in timp ce nu sunt in stare sa le intretina nici pe cele ramase!

Totul pana la copii! Este prea mult! Ajunge!

MS / Foto: grup esti din tirgu mures daca…