Ioana Sulea – Campioana Nationala Absoluta! “Multumesc din suflet Popovici Sebastian ca m-ai ajutat si am mai facut un vis sa devina realitate”.

Augustin Moldovan – Campion National! “Nu am sarit peste nici un antrenament, mi-am respectat dieta cu sfintenie. Nu am stiut ce loc o sa iau pentru ca am co siderat ca o sa ocup locul pe care-l merit: am luat locul 1 si titlul de Campion National! Sunt multumit” 🙂

Sportivii mureșeni au încheiat în forță Campionatele Naționale de Culturism și Fitness pentru cadeți, juniori și masters, de la Tg.Mureș, câștigând, duminică, în ultima zi, trei medalii de aur. Toate cele trei titluri naționale au fost obținute la categoria masters, prin Augustin Moldovan la culturism, +90 kg, grupa de vârstă sub 50 ani, Engi Denes la culturism +80 kg, grupa de vârstă peste 50 de ani, ambii de la clubul Retro Gym Tg.Mureș și Alina Stanciu, de la CS Energy Fit Tg.Mureș, la bikini fitness.

Varga Timea – medalie de aur!


Cele trei medalii se adaugă celor 6 obtinutte ieri, prin Ioana Șulea (CSU Tg.Mureș,antrenori Sebastian Popovici și Dumitru Cheteleș)-aur la bikini fitness junioare +166 cm și aur la bikini fitness Open, Varga Timea (CS Energy Fit Tg.Mureș, antrenor Sebastian Popovici)- aur la bikini fitness junioare, 166 cm, Șandor Norbert (CS Energy Fit Tg.Mureș, antrenor Sebastian Popovici)-bronz la men physique juniori mari, 174 cm, Hogyes Nimrod Istvan (Titanic Body Building Tg.Mureș, antrenor Dumitru Cheteleș) -bronz la men physique juniori mari 178 cm și Laurențiu Suciu ( Titanic Body Building Tg.Mureș,antrenor Dumitru Cheteleș) bronz la men physique juniori mari,+178 cm.

Șandor Norbert: “Am reusit sa obtin medalia de bronz avand o categorie foarte grea, dar cel mai important este faptul ca, fiind medaliat, ma voi pregati de Campionatul Mondial care se va desfasura pentru prima data din istoria Federatiei Romane de Culturism si Fitness in Romania. Tin sa mentionez meritele deosebite ale lui Popovici Sebastian care este un antrenor, arbitru si un mentor deosebit”.

Sursa: RTM – Vali Rusu