Un accident rutier a avut loc, luni dimineață, pe autostrada A3. În accident au fost implicate un TIR și o mașină.

Potrivit ISU Cluj, un bărbat a rămas încarcerat în mașină.

„Din primele date, în urma accidentului au rezultat trei victime, și anume trei bărbați. Unul dintre aceștia este încarcerat în autoturism, fiind inconștient. Celelalte două persoane au reușit să iasă singure afară, dar necesită îngrijiri medicale. Pompierii desfășoară în aceste momente operațiunile de descarcerare”, a transmis ISU Cluj.

„Accident rutier produs pe A3, sensul Gilău-Nădășelu. Echipajul se află la locul evenimentului rutier, traficul este momentan blocat”, a transmis IPJ Cluj.

Update, ora 08:24:

„Bărbatul a fost descarcerat, însă se afla în stop cardio-respirator. Echipajele medicale aplică manevre de resuscitare. Ceilalți doi bărbați sunt conștienți, cooperanți, dar prezintă multiple traumatisme”, a transmis ISU Cluj.

Update, ora 08:39:

„Din păcate a fost declarat decesul bărbatului de aproximativ 50 de ani. Ceilalți doi bărbați vor fi transportați la spital. La misiune au luat parte pompierii de la Garda de Intervenție Gilău și Punctul de Lucru Florești cu două autospeciale cu modul de descarcerare. De asemenea, la fața locului au intervenit două ambulanțe SAJ și o ambulanță SMURD”, a adăugat ISU Cluj.

Traficul a fost reluat la ora 10:10.

Foto: ISU Cluj