Vineri, 13 octombrie, prin Dispeceratul Integrat de Urgență 112, la ora 20.30, a fost raportată înjunghierea unei persoane de sex feminin în fața unei societăți comerciale de pe strada Înfrățirii din Târgu Mureș.

Potrivit informațiilor furnizate luni, 16 octombrie, de Biroul de presă al Direcției Poliția Locală Târgu Mureș, la fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției Municipiului Târgu Mureș, Jandarmeriei, Biroului Intervenție din cadrul Direcției Poliția Locală, precum și Ambulanței, iar victima a fost preluată de echipajul medical.

”În fapt, la aceeași dată, în cursul serii, între femeia respectivă și doi tineri ar fi avut loc un conflict spontan, iar după ce aceasta ar fi ajuns în apropierea locuinței sale, ar fi constatat o ușoară zgârietură la nivelul șoldului, posibil să fi fost produsă cu un obiect ascuțit. Ulterior, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mureș, împreună cu o patrulă de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, i-au identificat pe cei doi tineri bănuiți că ar fi fost implicați în faptă. În urma cercetărilor, s-a constatat faptul că viața nu i-a fost pusă în pericol. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale”, a transmis IPJ Mureș.

Foto: caracter informativ