Pompierii mureșeni au intervenit ieri pe raza localității Bălăușeri pentru căutarea unei persoane înecate în râul Târnava. La fața locului au acționat un echipaj din cadrul Detașamentului Târgu Mureș cu o barcă pneumatică, în cooperare cu pompierii voluntari ai SVSU Bălăușeri și scafandrii din cadrul SALVAMONT Mureș. „Din primele informații primite din partea apelantului ar fi vorba despre un băiat în vârstă de 18 ani. Intervenția este în dinamică, revenim cu detalii”, a transmis ISU Mureş.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Salvamont Salvaspeo Mureş „echipa de scafandri a SPJ Salvamont Mureṣ intervine ca echipaj de sprijin pentru căutarea unei persoane dispărute în râul Târnava zona Bălăuṣeri. Update: persoana dispărută a fost găsit de scafandrii Salvamont Mureṣ.”

„În urma acţiunilor de căutare-salvare, echipajele au identificat victima, care a fost preluată de urgenţă de echipajele medicale SMURD şi SAJ. Din nefericire, aceasta nu prezenta semne vitale şi a fost declarată decedată de către medicul prezent la faţa locului” – a informat ISU Mureş.

Foto: Fb Salvamont Salvaspeo Mureş