Umanitatea există! Sau cel puţin asta a crezut pentru un moment un bărbat din Târgu Mureş care a fost îmbrăţişat, din senin, de o femeie, pe o stradă din oraş. Din nefericire însă, omul nu avea să ştie că îmbrăţişarea avea să îl coste mai mult decât şi-ar fi imaginat, pentru că atunci când s-a îndepărtat de el, femeia a luat cu ea şi portofelul plin cu bani al bărbatului.

Întreaga întâmplare a fost povestită pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, care a transmis că bărbatul a fost păgubit cu suma de 5.500 de lei, după îmbrăţişarea-surpriză primită din partea femeii.

În cele din urmă, femeia a fost identificată de agenţii care au găsit asupra ei jumătate din suma furată. Infractoarea a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore.

“Foarte greu de crezut ca cineva să vă îmbrățișeze, pe stradă, fără niciun motiv. Până și dacă aceasta transmite o stare de bine, tot este un motiv. Dacă era doar atât, tare bine mai era! Dar nu a fost așa… O doamnă a îmbrățișat un domn, posesor de portofel cu 5.500 de lei în el. Din păcate pentru el, a rămas cu buzunarul gol. Colegii noștri din Târgu Mureș au găsit-o pe doamna cu pricina și 50% din banii însușiți pe nedrept. Sperăm că a îmbrățișat ideea reținerii pentru 24 de ore”, a transmis Poliţia Română în postarea de pe Facebook.

Foto: Poliţia Română