Un bărbat de 53 de ani din Beica de Jos, judeţul Mureş, şi-a găsit sfârşitul într-un mod cumplit. Pedala spre casă, unde îl aşteptau cei doi copii. A murit însă pe drum, după ce s-a izbit puternic cu capul de asfalt. Martorii spun că acesta a fost lovit de o maşină care se afla în spatele lui. Vă avertizăm că urmează detalii cu puternic impact emoţional!

Bărbatul de 53 de ani era nevoiaş, dar lucra zi de zi în construcţii sau în agricultură, pentru a-şi creşte copiii. Soţia lui plecase la muncă, în Germania, chiar cu o zi înainte.

Localnic: Venea din stradă, o fi fost să îşi cumpere, săracul, ceva. Şi femeia din spate are doi copii în maşină. O fi vorbit cu copiii, ce o fi făcut, că nu l-a văzut pe om.

Localnicii spun că femeia de la volan l-ar fi călcat cu roata din spate pe biciclist. Alţii, în schimb, spun că nu l-ar fi atins deloc.

Femeia de 36 de ani din Maramureş, care a condus autoturismul a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză polițiștii au deschis un dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a survenit incidentul, conform IPJ Mureș.

Sursa: observator.tv