Compania de IT, Reea din Târgu Mureș, a lansat, în premieră, primul episod dintr-un serial TV dedicat copiilor, intitulat “Domnișoara Lala“. Serialul va fi difuzat în fiecare sâmbătă dimineața, pe canalul de youtube EducatieInMures.

Ne întâlnim zilnic cu o mulțime de sentimente și stări, iar Domnișoara Lala ne învață în primul episod – Sentimente – cât de multe și variate sunt sentimentele. Fiecare sentiment poate avea o culoare semnificativă și urmărind acest episod vei afla ce culori a ales Domnișoara Lala pentru Iubire, Furie sau Curiozitate, se arată în comunicatul emis de producător.

Domnișoara Lala e fată jucăușă și sprințară. Are însă și „norocul” de a intra, fără voia ei, desigur, în tot felul de buclucuri și necazuri, aparent fără ieșire 🙈 Cunoașteți și voi situația? 😊 Fiindcă e totuși o fată educată și isteață, găsește întotdeauna și rezolvări. Cum face să treacă peste belele? 

Urmărește în fiecare sâmbătă un nou episod din emisiunea educativă Domnișoara Lala și abonează-te la canalul nostru de Youtube pentru a afla primul toate noutățile!