În urmă cu puțin timp, am primit imagini crunte cu puhoaiele de apă care înghit gospodăriile mureșenilor din localitatea Valea Largă, județul Mureș, alături de mesaje disperate în care localnicii atenționează că au fost lăsați singuri împotriva naturii și speră că cineva se va sesiza într-un final. Facem apel pe această cale către Prefectura Mureș și către celelalte autorități pentru intervenția urgentă în zonă.

Valea Larga. Acum câteva ore. Vă rog frumos un articol. Oamenii singuri disperați contra naturii. Să sperăm că se va autosesiza cineva” ne scrie un cititor, alături de imaginile video de mai jos.

Reamintim că în această dimineață (20 iunie) A fost emis COD ROȘU de furtuni și inundații în mai multe localități mureșene! Detalii, aici.

Update 21 iunie: Imagini noi cu dezastrul provocat de ape la Valea Largă unde, “o vale cu peste 2 metrii adancime complet inundata, apa a distrus un pod eliminand complet o calea de legatura cu drumul invecinat” ne scrie un alt cititor alături de clipul video de mai jos.