Un bărbat, de 35 de ani, din judeţul Mureş, a fost reţinut de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorgiu de Pădure, fiind bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

La data de 17 octombrie 2019, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorgiu de Pădure au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că în cursul lunii octombrie, pe timpul nopţii, persoane necunoscute ar fi intrat în locuinţa acestuia şi, sub ameninţări cu acte de violenţă, i-ar fi sustras bani şi mai multe bunuri, printre care şi un telefon mobil.

Potrivit informațiilor date de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în cursul zilei de 18 iunie, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara, poliţişti împreună cu specialiştii criminalişti au desfăşurat o percheziţie domiciliară pe raza oraşului Sângeorgiu de Pădure, la locuinţa unui bărbat, de 35 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În urma percheziţiei domiciliare poliţiştii au identificat şi au ridicat un telefon mobil, care în urma cercetărilor efectuate este susceptibil a fi fost sustras în timpul comiterii infracţiunii.

La data de 18 iunie, bărbatul în cauză a fost reţinut, pentru 24 de ore, de către poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorgiu de Pădure, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Ulterior, în cursul zilei de ieri, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale.

MS / Foto: caracter informativ