Dr. Mihai Badea, medic dermatolog în cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș, “recidivează” în ajutorul oferit bolnavilor mureșeni. Dacă începând cu startul pandemiei acesta a oferit consultații de specialitate, atât online, cât și telefonic, acum, își oferă serviciile și prin consultarea la domiciliul bolnavilor care nu se pot deplasa. Înainte de a publica mesajul integral transmis de Dr. Mihai Badea, dorim să îl felicităm pentru gest și îi transmitem multă sănătate.

Trebuie să vă mărturisesc ceva…
Ieri am consultat o persoana imobilizata cu grave probleme locomotorii care a fost adusa cu mari eforturi de catre apartinatori de la o distanta de 30 km de Targu Mures! Consultul meu a durat 20 de minute, insa efortul lor de a aduce aceasta persoana la un cabinet medical a fost mult mai mare!
Inainte de a arata cu degetul catre stat, sistemul sanitar si politicieni, m-am intrebat ce pot face eu pentru a schimba lucrurile? Eu nu am facut medicina pentru stat sau pentru politicieni, eu am facut medicina pentru oamenii simpli care au muncit cinstit si au platit taxe. Datorita lor am putut sa fac o facultate!

In acest scop am decis sa ma deplasez pe propria cheltuiala si sa ofer consultatii dermatologice GRATUITE persoanelor imobilizate dintr-un motiv sau altul (probleme locomotorii, boli grave in stadii terminale, etc) din judetul Mures. Pot fi contactat pe facebook sau la numarul de telefon 0767 630 246. Voi onora toate solicitarile in limita timpului disponibil!“, este mesajul medicului dermatolog, Mihai Badea.

MS / Foto: Dr. Mihai Badea