Se pare că “miracolele” nu mai contenesc la nivelul primăriei Tîrgu Mureș, mai exact la vârful acesteia, în rândul unor indivizi care fac “minuni”. În cazul de față, minunea constă în achiziția unei aplicații pentru terminale mobile, comandată și plătită încă din 2018 cu zece mii de euro, dar nevizibilă pentru nimeni.

Aplicația se dorea a fi o comunicare mai eficientă cu contribuabilii, denumită “Aplicație sesizări e-petiții IOS și Android”, conform contractului. Din păcate, deși individul Florea Dorin apare ca cel care a comandat aplicația, aceasta nu a ajuns să fie vreodată pusă la dispoziția contribuabililor.

Oare câte astfel de contracte au mai comandat și plătit din banii contribuabililor, dar fără să existe produsul în realitate?! Vă puteți imagina că, dacă reușesc să facă să dispară produsele, fac cumva să dispară și contractele încheiate, nu mai vorbim de bani. Ghinionul lor este că acesta l-am găsit și îl publicăm la finalul materialului.

“Pe vremea cind UDMR Tirgu Mures avea viceprimar, cind viceprimarul “vigilent” al PSD ului facea “opozitie” din interiorul primariei celor din gasca vesela transpartinica, s-a semnat un contract si s-a platit suma de 41000 lei plus TVA din banii contribuabililor tirgumureseni.
Nu pricep cum au platit ceva ce nu exista live pe siteul primariei municipiului si nici in apple store / google market?!?

Normal ca cei din UDMR Mures/Tg Mures, plini de bani publici, joburi la stat cu gramada, in loc sa rezolve problema cu aplicatia, doar fara votul lor nu treceau de zeci de ani hcl urile gastii vesele, ei se apuca de pus in piata tot felul de aplicatii inutile”, a scris Dan Mașca pe facebook.

Până ce indivizii amintiți vor face o nouă minune și va apărea aplicația, mureșenii au la dispoziție o aplicație de sesizări, pusă la dispoziție gratuit de asociația AMPER, pe care o găsiți aici.

MS / Foto: colaj