Vă reamintim că Spitalul Clinic Județean Mureș a lansat un apel pentru achiziționarea de aparatură de testare COVID-19, în valoare de peste 100.000 de euro. (Detalii aici). În acest context, senatorul PNL Cristian Chirteş, președintele PNL Mureş, a lansat un atac dur, aducând acuzații grave conducerii spitalului, dar și a partidului PSD.

“Incredibil! PSD le cere mureșenilor bani pentru testarea pacienților suspecți de Covid-19 la Spitalul Județean!

Ovidiu Gîrbovan – în dubla sa calitate de manager al Spitalului Județean Mureș și pesedist de frunte – organizează o “strângere de fonduri” pentru dotarea laboratorului cu aparatură de testare pentru coronavirus. Cu alte cuvinte, le cere mureșenilor să plătească acum, în plină criză, pentru toți anii de proastă organizare a administrației PSD-UDMR și guvernare incompetentă.

Înainte de a cere bani, domnul Gîrbovan ar fi trebuit să rezolve problema consumabilelor din spital, a lipsei măsurilor de siguranță și a triajului execrabil. Sau să ne spună măcar ce s-a întâmplat cu transportul paturilor de la spitalul din Bistrița, alt moment în care a organizat chetă și a cerut bani de la mureșeni.

Rușine, PSD, pentru tupeu și inconștiență! Când nu mai e nimic de prăduit, vreți să le băgați mâna în buzunar oamenilor,” a transmis Cristian Chirteș.

MS / Foto: colaj