În luna noiembrie 2019 s-a dat Ordinul de începere a lucrărilor la obiectivul de investiții “Modernizarea străzii Dimitrie Cantemir din municipiul Sighișoara”. Lucrările sunt executate de către S.C. BMT TRANS CONSTRUCT S.R.L. Mediaș și finanțate din bugetul local.

Din cauza numeroaselor defecțiuni ale rețelelor de utilități publice, constatate pe parcursul executării lucrărilor se impune necesitatea înlocuirii conductei de apă potabilă de către administratorul rețelei de apă S.C. Aquaserv S.A.

Pe această cale apelăm la înțelegerea locuitorilor străzii Dimitrie Cantemir și îi rugăm să parcheze autovehiculele în alte locații sau la intrarea pe stradă, pe perioada desfășurării lucrărilor. se arată în comunicatul primăriei Sighișoara.

Anunțul primăriei a fost publicat doar astăzi, după incidentul de ieri, în care o sighișoreancă – și nu numai – a aflat la propriu ce înseamnă profesionalismul lor. Iată ce le-a transmis aceasta, alături de imaginile foto-video:

“Azi dimineata (nr. 27.02.2020) am avut parte de o împachetare cu nămol gratuita. Va recomand!!! celor de la primărie, in special dirigintelui de șantier. Ca de obicei, nimeni nu e responsabil de asta!!! Dacă există organe competente,să se autosesizeze..daca nu,nu! Sighișoara medievală 27.02.2020
Si daca stie cineva, să îmi spună va rog de unde sa ridic banii pe care i-am cheltuit pt remorcar
e” a transmis Ștefania R.

MS / Foto: colaj