Florea: “A venit polonezu’ ala la mine si l-am dat afara din birou”…

Firma din Malta, reprezentata de romanul Daniel Boaje, care detine Restaurantul Mcdonald’s situat in Pta Trandafirilor din Tirgu Mures, in incinta cinematografului Arta, a inchiriat locatia pe vremea primarului Fodor Imre pentru o perioada de 25 de ani. Contractul de inchiriere urmeaza sa expire anul viitor, conform celor declarate de primarul actual.

Primarul inculpat Dorin Florea, a declarat in aceasta saptamana, ca nu doreste sa mai prelungeasca inchirierea locatiei. Ba mai mult, acesta spune ca unul din motivele principale pentru care a mai candidat la un nou mandat in 2016 a fost evacuarea restaurantului din locatia actuala. Asta poate fi explicatia faptului ca nu se face nimic in oras, el avand ca principal scop “batalia” cu polonezu’. Jale!

“De asta am candidat in 2016 ca m-au enervat tare. A venit polonezul ala la mine in birou si l-am dat afara! Pai cum, eu i-am oferit tot pasajul subteran de la Mures Mall si el n-a vrut sa auda. No, lasa ca le arat eu ca se muta unde le zic eu! In locul lor o sa fac o cafenea literara.”

Acum, nu stim sa va spunem daca “polonezu’ de la Mcdonald’s” si-a dat seama ca pasajul este o incinta mai mereu inundata si insalubra. Probabil l a enervat atat de tare pe primarul inculpat cand a facut referire la faptul ca pasajul a fost realizat de una din firmele apropiate primariei Tirgu Mures, motiv pentru care a fost receptionat intr-o asemenea stare dezastruoasa.

Sau poate nu a “ofertat” destul pe cine a enervat?!

Referitor la cafeneaua literara pe care vrea s-o faca primarul, ce sa mai spunem, stim foarte bine ca nu poate nicicum sa diferentieze privatul, care are ca scop profitul, fata de “statul privat”, care nu are ca scop nimic. Insista pe genul acesta de risipa de 17 ani, cu restaurante si hoteluri “private de stat” – sub cupola Turism Servicii srl -, care nu fac altceva decat sa produca pierderi an de an si care sunt acoperite mereu cu bani de la buget.

Mai exista totusi o sansa sa nu-si poata puna maretul plan in aplicare, decizia de prelungire a contractului va apartine CL Tirgu Mures. A, scuze, am uitat ca-i are pe majoritate in mana, fie ca e vorba de PSD, PNL sau UDMR.

MS / Foto: colaj