NU e gluma, primaria anunta: “CONSTRUIRE POD PESTE PÂRÂUL POCLOŞ”…

Nu stim sa va spunem unde se va face exact, deoarece au uitat sa ne spuna locatia, mentionand doar “strada Secerei f.nr.”. Speram sa nu fie vorba de vorbe goale fARA nUMAR, asa cum ne-au obisnuit de vreo 20 de ani incoace. De altfel, ca niste adevarati profesionisti in ale transparentei, nu ne spun niciun fel de caracteristici sau vreo estimare de timp. Initial am crezut ca este vorba de reabilitarea podului din zona Secerei, surpat si lasat asa de mai bine de un an de zile, dar citind mai bine am vazut ca este vorba de “construire pod“. Doamne fereste sa-l darame pe ala si sa construiasca altul in loc, ca probabil vom sta vreo 10 ani cu circulatia blocata pana termina ei. Nu facem misto, va reamintim ca la ei un simplu sens giratoriu (vezi aici) a durat cateva luni de zile bune sa-l faca!

Iata cum suna anuntul complet publicat pe pagina oficiala a primariei:

<<< Municipiul Tîrgu Mureș anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “CONSTRUIRE POD PESTE PÂRÂUL POCLOŞ – STRADA SECERII” propus a fi amplasat în judeţul Mureş, municipiul Tîrgu-Mureş, strada Secerei f.nr.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate zilnic la sediul A.P.M.Mureş, din Tîrgu-Mureş, strada Podeni nr.10 în zilele de: luni, între orele 900-1500 şi marţi – vineri, între orele 900-1200  şi la sediul titularului de proiect din localitatea Tîrgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr.3.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Mureş, Tîrgu-Mureş, strada Podeni nr.10 în zilele de: luni, între orele 900-1500 şi marţi – vineri, între orele 900-1200 .

Director executiv ADP, Ing.Moldovan Florian >>>

Sursa:tirgumures.ro / Foto: colaj