UPDATE: Uraaa! S-a finalizat! Dupa doar 4 luni au terminat un sens giratoriu temporar – ne gandim ca cele definitive nu sunt de plastic 😉

Se pare ca au o problema “la finalizare”, deoarece este usor de intuit ca la momentul in care vor inlocui balizele de plastic, deci il vor finaliza cu adevarat, va fi nevoie de alte zile sau saptamani de lucrari, utilaje si noi ambuteiaje!


Din pacate nu avem vesti foarte bune, lucrarea de “mare anvergura” – in speta sensul giratoriu din cartierul Unirii – Tirgu Mures -, nu este gata! Dupa cum bine se poate observa si in imaginea de coperta, soferii sunt nevoiti sa astepte rabdatori in cozi infernale, formate pe Podul Mures, de mai bine de 3 luni!

Trecem peste anuntul demonstrat mincinos facut de Claudiu Maior si ne permitem sa il intrebam la o saptamana distanta: Cand se finalizeaza sensul giratoriu din Unirii?

—————————–

Stire publicata duminica 25 iunie 2017 – Oare a spus adevarul Claudiu Maior sau A MINTIT si de aceasta data: „Cel tarziu duminica, 25 iunie 2017, se finalizeaza sensul giratoriu din Unirii”!

In urma cu cateva zile, au aparut stiri, probabil contracost, care anuntau finalizarea sensului giratoriu din cartierul Unirii, Tirgu Mures, chiar astazi!

Dar astazi, sa vezi si sa nu crezi, NU este gata si nimeni prezent la taierea de panglica. Sau balizele de plastic randuite sub forma de cerc si asfaltul turnat pe portiuni, inseamna finalizarea lucrarilor pentru ei?! 😉 – foto realizate azi, duminica 25 iunie 2017!

MS / Foto cop: colaj imagini