Firma Staffline Group PLC din localitatea Selsey ( PO20 9HP ), aflată în comitatul West Sussex, regiunea South East England, Marea Britanie, oferă prin Reţeaua EURES România 75 locuri de muncă de operator producţie.

Descrierea locului de muncă: Activitatea presupune tăierea şi prepararea diferitelor tipuri de salate şi de varză, curăţarea şi tăierea de plante cu frunze, inspectarea produselor pe linie (pentru depistarea de obiecte străine şi defecte), plasarea produselor în tăvi şi pungi, asistarea procesului de curăţare a cuţitelor şi a tocătoarelor, aplicarea etichetelor, împachetarea pachetelor în cutii, pregătirea cutiilor. 

Cerinţele locului de muncă: Nu este necesară o experienţă anterioară în acest gen demuncă, deoarece instruirea completă va fi oferită la faţa locului.

Limbi străine: Se acceptă orice nivel de cunoaştere al limbii Engleze, inclusiv foarte basic.

Salariul oferit este de 7.50 — 9.38 £ brut pe oră. 

Durata contractului: Contractul de muncă este pe durată nedeterminată.

Alte beneficii: Depozitul are o cantină subvenţionată cu televizor, frigider, cuptor cu microunde. Există de asemenea vestiare. Echipa Staffline este disponibilă şi promptă în a rezolva toate solicitările. De asemenea, există acces la internet.

Mod de aplicare: Persoanele interesate de ofertă vor trimite C.V -ul model Europass în limba engleză la adresa de mail: marian.costin@staffline.co.uk; Tel : +447973822424, persoana de contact: Marian COSTIN.

Termen limită pentru aplicare: 30.10.2017.

Sursa: EuresRomania / Foto:colaj