Epopeea transportului “iesit din comun” din Tirgu Mures continua. Dupa ce, in doar cateva saptamani, mai multe autobuze au luat foc sau au ramas defecte pe traseu, dupa ce targumuresenii sunt nevoiti sa circule in mijloace de transport insalubre, pe care sunt nevoiti sa le astepte zeci de minute in statii neacoperite, iata ca avem si hotie pe fata tot din buzunarele noastre. Nu insistam mai mult, va redam mai jos unul din mesajele primite de la cititori, care este mai mult decat concludent:

“Buna ziua. Ma numesc Ibolya T. si as dori sa fac public un furt din buzunarele călătorilor din Tirgu Mures. Azi dimineața la orele 9,30, in statia din fata Teatrului National, am urcat intr-un maxi taxi, întrebând dacă merge la Fortuna. Raspunsul a fost da, am dat 2 lei si am întrebat de bilet. Am primit urmatorul răspuns si am fost data jos: Doamnă nu am bilet, nu va datorez explicatii de ce nu am bilet si daca vreti bilet mergeți cu autobuzul. Am sunat la Siletina si am aflat ca era un maxi taxi gratuit de Auchan, dar care era plin de călători plătitori. Cam cât credeti ca face un sofer pe zi? Normal ar fi sa ia numai clienti de Auchan. Nr masinii MS 56 SIL. Multumesc pt timpul acordat, Ibolya”.

Sa ne reamintim situatia in care sunt pusi sa circule targumuresenii de catre Transport Local Tirgu Mures aflat in asociere cu Siletina Tirgu Mures, finantati de primaria Tirgu Mures din banii nostri:

10 iulie 2017 –  Inca un autobuz „mortua est”!

5 iulie 2017 –  Transport local Tirgu Mures: Daca nu se aprind, le explodeaza rotile!

21 iunie 2017 –  Al 4-lea autobuz care a luat foc la Tirgu Mures!

20 iunie 2017 – Inca un autobuz a luat foc in Tirgu Mures, cartierul Tudor!

15 iunie 2017 – Autobuz in flacari – cartierul Cornisa!

24 mai 2017 – Un autobuz a luat foc in Tirgu Mures!

Va prezentam din nou exemplul cu starea tehnica a acestor “maxi taxi”:

microbuz asociere transport local- siletina Tirgu Mures 2017

Transport local ”performant” Tîrgu Mureș, 8 martie 2017.Douăzeci și șapte de ani de ”bună guvernare” locală a dus la astfel de aer ”curat” oferit de hîrburile Asocierii Transport Local SA – SILETINA SRL Tîrgu Mures.

Posted by Inmures.ro on 8 Martie 2017

Sursa video:inmures.ro