Dragi părinți și copii,
Pentru că în curând urmează o sărbătoare specială, vă invităm să petrecem o zi plină de jocuri în aer liber și distracție la 5 km de la ieșirea din Târgu Mureș, în localitatea BOZENI.
Un bilet de participare pentru un copil include: Ateliere de creație, pictură pe față, trasee cu obstacole, curse cu sacul, volei, aruncare la țintă, muzică și dansuri și alte bunătăți (gustare dulce, gustare sărată și limonadă)! Într-un cuvânt: DISTRACȚIE!
NU UITAȚI!!!
Ținută lejeră
Încălțăminte pentru iarbă verde
Pătură pentru picnic
APĂ DE BĂUT
Pălărie de soare sau pelerină de ploaie 🙂
Ora: 11:00 – 14:00
Preț: 30 lei/copil, 50 lei pentru doi frați
Transportul se va face cu mașinile personale, nefiind inclus în prețul biletului.
DATA LIMITĂ DE ÎNSCRIERE ȘI ACHIZIȚIONARE A BILETULUI DE PARTICIPARE ESTE 30 MAI 2017! BILETUL SE ACHIZIȚIONEAZĂ DE LA RECEPȚIA FUNDAȚIEI – Str. Aleea Vrancea, nr. 1 – 0265 257 057
Gazdele noastre ne-au pregătit plimbări cu căruța și momente de echitație cu instructori profesioniști, activități care se pot achita pe loc.
Pentru doritori, încingem grătarul și pregătim un stand cu apă și răcoritoare care se pot achita pe loc.
Dacă vremea nu va ține cu noi (ploaie, furtună) evenimentul se va reprograma pentru sâmbătă, 17 IUNIE, prima zi de vacanță a copiilor!
TOATE INFORMAȚIILE LE VEȚI GĂSI PE PAGINA DE FACEBOOK A PROGRAMULUI START ȘI PE PAGINA EVENIMENTULUI CREAT PENTRU ZIUA DE 1 IUNIE.
Vă așteptăm cu drag!!!