Elevii Școlii Gimnaziale nr. 7 din Tîrgu Mureș sunt recunoscuți nu numai pentru rezultatele remarcabile pe care le au la învățătură și participarea la diferite concursuri (au câștigat 20.000 de euro la Olimpiada Kaufland, bani cu care au dotat toate clasele), ci și pentru priceperea lor în ale gătitului și antreprenoriatului.

„Prăjituri, jucării, cărți, limonadă, sucuri”, cam asta au avut de vânzare elevii Școlii Gimnaziale Nr. 7 din Tîrgu Mureș, care au organizat pentru al 5-lea an consecutiv un „Festival al Primăverii” cu vânzare atât pentru trecători, cât și pentru elevi și profesori, iar la final și-au vândut produsele în piață, unde se pare că au avut mare succes.

„Prăjiturile au fost făcute de către elevi și părinți și sunt foarte gustoase”,  a spus profesoara de engleză şi religie Ilinca Moldovan (consilier educativ al școlii), dar și una dintre coordonatoarele evenimentului. Evenimentul s-a desfășurat ieri, 22 mai, iar banii strânși vor rămâne elevilor pentru a-i gestiona în clasă după bunul plac.

Din declarațiile elevilor am aflat că unii dintre ei vor să cumpere „sisteme audio”, după ce în anii trecuți clasele au fost dotate cu videoproiectoare și table magnetice.

Sursa:punctul.ro / Citeste mai mult.