La data de 4 aprilie 2017, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Tîrgu Mureș au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 42 de ani, din Tg. Mureș, bănuit de comiterea mai multor furturi.

În perioada 10-31 martie 2017, polițiștii au fost sesizați de către două persoane care au reclamat că a fost victimele unui furt.

Victimele au declarat polițiștilor că în timp ce se aflau în incinta unui restaurant, situat în Piața Trandafirilor, din Tîrgu Mureș, li s-a sustras o geantă cu acte personale, un telefon mobil în valoare de 950 de lei și suma de 600 de lei.

Din cercetările efectuate a reieșit că este vorba de același bărbat, de 42 de ani, care la data de 11 martie 2017, în timp ce se afla în incinta unui local, de pe Bulevardul 1848, din Tg Mureș a sustras o borsetă cu documente personale și diferite sume de bani (4500 de lei, 200 de euro și 40 de dolari).

Ca urmare a documentării activității infracționale, bărbatul de 42 de ani, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, în arestul I.P.J. Mureș, urmând ca acesta să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările vor fi continuate.

Sursa:IPJ Mures / Foto:rnews.ro