La initiativa parintilor de la Liceul Romano-Catolic, a avut loc o noua intalnire pe tema problemelor liceului. La intalnire au participat persoane din conducerea primariei si noul inspector general scolar numit, Ioan Macarie.

Asa cum am anticipat, din cauza acestor sedinte tinute cu “usile inchise”, NU s-a rezolvat nimic! Daca sedintele ar fi publice, s-ar putea implica mai multe persoane capabile sa vina cu solutii care sa dezamorseze situatia tensionata din jurul acestei povesti triste. Cunoasterea inseamna putere!

Pana ce consilierii si cei responsabili din  primarie, care au facut HCL-urile vechi – o parte din hotarari fiind considerate ilegale -,  nu isi asuma raspunderea, nu se poate clarifica nimic. Banuim ca nu o fac, deoarece astfel si-ar recunoaste “greseala”, iar banii dati in urma HCL-urilor emise ar fi fost ilegal alocati si in final toate astea ar putea duce la dosare penale!

Nota redactiei – Situatia trebuie rezolvata cat mai urgent, iar persoanele implicate care trebuie sa isi asume, SA ISI ASUME si greselile si decizile! Jocurile politice si orgolile nu isi au locul in acest caz. Din cauza lor sufera elevi nevinovati…

Aveti aici materialul cu istoria completa a infiintarii Liceului Romano-Catoloc.