Polițiștii din Sovata au oprit la un control de rutină un tânăr care prezenta un comportament ieșit din comun. Ulterior, în urma verificărilor, acesta a fost găsit cu cocaină în organism.

„La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 18.15, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sovata au oprit pentru control, la intersecţia cartierului Petofi Sandor cu strada Câmpul Sărat, un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din județul Harghita. Întrucât conducătorul auto avea un comportament agitat, polițiștii l-au testat cu aparatele alcooltest și DrugTest. Testarea alcoolscopică a avut rezultat negativ, însă rezultatul testului pentru depistarea substanțelor cu efect psihoactiv în salivă a indicat o valoare pozitivă pentru cocaină”, au transmis autoritățile mureșene.

Tânărul a fost condus ulterior la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice necesare stabilirii cu exactitate a substanțelor interzise din organism. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Foto: caracter informativ