Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Râciu efectuează cercetări față de patru persoane, trei tinere și un tânăr, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

La data de 9 septembrie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Râciu au identificat 3 tinere bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie, ulterior, la data de 10 septembrie, identificând și un tânăr, bănuit de comiterea aceleiași infracțiuni.

În fapt, la data de 09 septembrie 2022, în zona malului râului Mureș din Sântana de Mureș, cei patru, prin amenințări cu acte de violență, ar fi deposedat un tânăr de 20 de ani de suma de 7.000 de lei, un card bancar, conținând suma de 1.800 de euro și 2 telefoane mobile.

Cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, iar la data de 11 septembrie magistrații au dispus față de 3 dintre aceștia măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestora, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Sursa: IPJ Mureș / Foto: caracter informativ