Nici bine n-a fost „inaugurat”, că s-a și închis. Noul sens giratoriu de la intrarea în Cartierul Arhitecților din Cisnădie le-a dat bătăi de cap șoferilor care au avut drum în zonă, iar asta fiindcă semnalizarea rutieră era incompletă. Din acest motiv, polițiștii au luat decizia să blocheze accesul în sens, până când constructorul va fi finaliza, în totalitate, lucrarea.

„În dimineața zilei de 28 aprilie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Sibiu s-au sesizat din oficiu cu privire la modul de deplasare a conducătorilor auto în intersecția de tip sens giratoriu instituită la intrarea în Cartierul Arhitecților din Cisnădie. Polițiștii rutieri care s-au deplasat în intersecția menționată au constatat că disfunționalitățile de trafic au fost cauzate de semnalizarea rutieră incompletă”, a spus, pentru Ora de Sibiu, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Practic, majoritatea șoferilor care au ajuns în zonă, nu au făcut sensul, ci au mers drept, la fel ca înainte ca acesta să fie amenajat.

Sursa: oradesibiu.ro / Foto: caracter informativ / Sursa colaj video: adevarul.ro