Un bărbat din Luduș, județul Mureș, a fost amendat și s-a ales cu dosar penal după ce și-a luat soția la bătaie într-un magazin. Femeia îi reproșase că nu poartă mască de protecție.

“Poliția orașului Luduș a fost sesizată prin Apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în incinta unui magazin din oraș, o persoană ar fi fost agresată fizic.

La fața locului, polițiștii au stabilit că între un bărbat, de 37 de ani, din Luduș, administratorul societății comerciale și soția acestuia ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul nerespectării măsurilor de protecție individuală de către bărbat, în urma căruia aceștia s-ar fi agresat reciproc”, au transmis polițiștii din Mureș.

Individul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în conformitate cu prevederile legale.

Totodată, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în cadrul căruia se desfășoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.

Sursa: observator.tv