Azomureș vine în sprijinul celor care traversează în această perioadă dificultăți cu privire la stabilitatea locului de muncă și pune la dispoziția celor interesați posturi imediat ocupabile.

Pe perioadă determinată avem disponibile posturi pentru operatorii manipulanți de marfă, iar pe perioadă nedeterminată posturi pentru operatori în industrie. De asemenea există o listă actualizată de posturi, pentru diverse calificări, disponibilă pe site, https://www.azomures.com/posturi-vacante/ 

Suntem conștienți că traversăm o perioadă dificilă, cu multe incertitudini, dar considerăm că trebuie să facem tot ce ne stă în putință să trecem împreună peste aceasta.

Date fiind condițiile, am adaptat procedurile de interviu și cele de angajare la situația actuală, candidații fiind solicitați să furnizeze, cu maximă responsabilitate, date despre situația de sănătate. Detalii suplimentare se pot obține la telefon 0372 48291 (număr cu tarif normal) sau prin email la recrutare@azomures.com. Azomures, partener activ al comunității locale!

Sursa: comunicat Azomures