În aceste momente, circulația rutieră pe DN15, Periș-Petelea, este închisă pentru extragerea autotrenului implicat în accidentul mortal de aseară.

Vă reamintim că, marți, după orele 21.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe DN15, pe varianta ocolitoare a localității Petelea, cu implicarea unui ansamblu de vehicule și a unui autoturism.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Mureș, în timp ce se deplasa din direcția Târgu Mureș-Reghin, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, înmatriculat în județul Bistrița-Năsăud, care circula din direcția Reghin-Târgu Mureș și care în urma impactului s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din nefericire, în urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului, precum și rănirea ușoară a conducătorului ansamblului de vehicule, căruia i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate la fața locului.

Traficul a fost deviat prin localitatea Petelea, iar polițiștii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

‼️TRAGEDIE‼️Un mureșean a murit după ce a intrat pe contrasens cu mașina și s-a izbit de un TIR… https://bit.ly/2tQcvr1

Publicată de Mures Stiri pe Marţi, 11 februarie 2020

MS / Foto: Andrei Iancu – Info Trafic Târgu Mureș + Radare