Inregistrarea audio incredibila a fost facut publica, impreuna cu textul redat integral in randurile de mai jos, de catre Dan Masca, presedintele POL Tirgu Mures:

“Claudiu Maior, consilierul personal al primarului municipiului Tîrgu-Mureș, Dr. Dorin Florea, referitor la cerșătorii din Tîrgu Mureș: ”Eu le-aș crepa capul dacă aș fi în locul vostru.”

PS: Este un fișier ajuns din zona celor apropiați ”educaților” găștii vesele.
Așa șef, așa consiglieri, buni la colectat și …

Aceasta nulitate are șofer personal, mașină, alte slugi ca Miki Blaga, care cumulat duc acasa zeci de mii de lei pe lună, iar ei asigură un astfel de ”management al calitatii”, ISO impmementat din banii UE la PRIMARIA MUNICIPIULUI TG MURES.

Mi-aș da demisia in secunda 1, din cadrul POLITIEI LOCALE TIRGU MURES, daca ar trebui sa am de a face cu o aastfel de nulitate, fara niciun fel de putere executiva, care sa vina la ”operativele” PLM si sa trebuiasca sa ascult si sa pun in practica astfel de sfaturi ” deosebite”,” a scris Dan Masca.

Atentie, informatii si limbaj licentios…

Claudiu Maior, consilierul personal al primarului municipiului Tîrgu-Mureș, Dr. Dorin Florea, referitor la cerșătorii din Tîrgu Mureș: ”Eu le-aș crepa capul dacă aș fi în locul vostru.” PS: Este un fișier ajuns din zona celor apropiați ”educaților” găștii vesele.Așa șef, așa consiglieri, buni la colectat și …Aceasta nulitate are șofer personal, mașină, alte slugi ca Miki Blaga, care cumulat duc acasa zeci de mii de lei pe lună, iar ei asigură un astfel de ”management al calitatii”, ISO impmementat din banii UE la PRIMARIA MUNICIPIULUI TG MURES. Mi-aș da demisia in secunda 1, din cadrul POLITIEI LOCALE TIRGU MURES, daca ar trebui sa am de a face cu o aastfel de nulitate, fara niciun fel de putere executiva, care sa vina la ”operativele” PLM si sa trebuiasca sa ascult si sa pun in practica astfel de sfaturi ” deosebite”.

Publicată de Dan Mașca pe Miercuri, 6 noiembrie 2019

Sursa: Dan Masca / Foto: colaj