Ludovic Orban, noul premier din partea PNL, are legaturi stranse cu zona noastra. A figurat ca angajat, cu contract de muncă, încă din data de 20.12.2017 la SC Revicond Canaltech SRL, renumită în sfera companiilor ce au obținut contracte cu statul. Societatea Revicond Canaltech, specializată în lucrări de constructii și înființată în 2011 este din județul Mureș și este administrată de afaceristul Boca Daniel.

Pe langa statutul de angajat muresean, Ludovic pare sa aiba o stransa legatura de prietenie si cu Pop Cosmin, mostenitorul prin alianta a Romur SA, una dintre cele mai mari firme de inchiriat spatii comerciale si locative din Mures. Premierul a si incercat, in urma cu cateva saptamani, sa-l impuna pe Cosmin P., impotriva vointei sucursalei PNL Mures si a statutului in vigoare, ca posibil candidat la primaria Tirgu Mures. Din fericire sau nu, pana in acest moment, omul de pahar si gratare al primarului in functie, Cosmin P., nu a reusit manevra.

Trecand peste problemele ce pot sau au putut surveni in urma acestor aproprieri, speram ca judetul nostru sa beneficieze, astfel, de o mai mare atentie din partea noului Guvern. Noi, ii transmitem ca ne-am multumi cu dezvoltarea rapida a infrastructurii, prin crearea de centuri ocolitoare in zona principalelor municipii din judet. Daca uita el de zona noastra, poate-i amintesc cei doi influenti prieteni din Mures. Asta asa, ca dovada de prietenie si nu de interes. 😉

MS / Foto: colaj