Dupa viteza, principala cauza in urma careia asistam la tragedii…

Ieri noapte, la ora 02:30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Mureș au oprit în trafic, pe strada Cugir din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 29 de ani.

In urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar când a fost condus la SMURD Tg. Mureș în vederea recoltării probelor de sânge, acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Iata si alte exemple de asemenea “soferi”…

* La data de 12 aprilie a.c., la ora 17:25, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 14 Ghindari au oprit în trafic, pe DC 62, în localitatea Filitelnic, un autoturism condus de un bărbat, de 58 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

* La data de 12 aprilie a.c., la ora 17:50, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 14 Ghindari au oprit în trafic, pe DC 61, în afara localității Senereuș, un autoturism condus de un bărbat, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

IPJ Mures / Foto: arhiva