O noua sedinta intrunita urgent si ilegal…

Am publicat ieri mai multe materiale cu privire la Proiectul de hotărâre privind participarea Municipiului Sighișoara la cheltuielile de organizare cu suma de 93.000 lei. Ieri, in sedinta extraordinara CL Sighisoara proiectul a fost supus la vot si, surpriza… a picat. Iata ca in doar cateva ore au reusit sa convoace, ILEGAL, o noua sedinta CL, sa “convinga”, cu mare iz de santaj, un consilier sa-si schimbe votul si astfel in aceasta dimineata sa treaca proiectul de hotarare.

Nu ne pronuntam referitor la oportunitatea organizarii semifinalei Eurovision la Sighisoara, ci dorim sa va aratam ca in primaria Sighisoara, alaturi de primarul Ovidiu Malancravean – acelasi primar PSD demisionar si reintors subit in timpul scandalului cu OUG 13 -, se intampla o serie de ilegalitati care intaresc sistemul putred in care ne aflam si care nu fac altceva decat sa ingroape Muresul din cauza trocurilor si intereselor anumitor grupuri, general valabil pentru multe localitati din judetul Mures.

Pentru a intelege mai exact, va explicam cum au stat lucrurile in culise…

Proiectul cu tributul de un miliard din banii sighișorenilor pentru imaginea LOR a trecut grație resuscitării USL! Sau grație amenințărilor din ședința de ieri în care un consilier PSD a amenintat un consilier PNL ca va ramane fara spatiile de sub turnul cu ceas pe care le-a primit fara licitatie de la Daneșan (fostul primar condamnat penal) și ale căror contracte – expirate din decembrie 2016 – sunt folosite ca obiect de șantaj de coaliția UDMR-USL.

Ieri după ședință, consilierul APR-PD-PDL-PNL se milogea de primar, după ce a fost amenințat, iar acea milogeală penibilă a fost generalizată de acesta în declarație mincinoasă dată catre Agerpres si publicata de noi. Iată că șantajul a funcționat, iar azi, votul lui Colceriu – fost candidat PDL la Primărie în 2012, a fost decisiv.

Ședința convocată ”de îndată” – ilegal pentru că nu erau îndeplinite condițiile prevăzute de art. 39 alin (4) din L215/2001 și art. 31 din ROF a fost una cu final așteptat. Șantajul a funcționat!

MS / Foto: colaj