Poliţiştii din Mureş, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au reţinut 2 persoane din comuna Acăţari, care ar fi sustras, în noaptea de Revelion, o motocicletă de cros, în valoare de aproximativ 1.500 de euro.

La data de 25 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat 4 percheziţii domiciliare pe raza comunei Acăţari, la locuinţele persoanelor bănuite în cauză, precum şi la alte două persoane bănuite că ar fi achiziţionat bunuri provenite din infracţiuni.

Din cercetări a reieşit că cei doi tineri, de 19 şi 25 de ani, ar fi sustras, în noaptea de Revelion 2017/2018, din curtea unui imobil situat în comuna Gheorghe Doja, o motocicletă de cros.

În urma activităților, poliţiştii au recuperat mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, respectiv: 5 drujbe, o motocositoare, precum şi motorul motocicletei de cros sustrase.

Ieri, cele 2 persoane au fost reținute de poliţişti, pentru 24 de ore.

Activităţile s-au desfăşurat s-au desfăşurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I” Tîrgu Mureș.

IPJ Mures / Foto: colaj arhiva