Update IPJ Mures: “Posibila cauza de producere a evenimentului rutier ar fi neadaptarea vitezei intr-o curba la stanga, iar in urma neadaptarii vitezei unul dintre autoturisme a patruns pe sens opus. Din impactul celor doua autoturisme, inmatriculate in Bucuresti si Harghita, au rezultat trei victime, din care un barbat din judetul Harghita a decedat.”

Inca unul, tot viteza…

Astazi la orele amiezii, pe DN14, la iesirea din Sighisoara, judetul Mures, a avut loc un grav accident de circulatie in care doua autoturisme s-au ciocnit frontal.

La locul solicitării s-au deplasat echipaje aparținând Detașamentului de pompieri Sighișoara care în urma recunoașterii au constatat că a rezultat o victimă încarcerată de cod roșu și doi participanți la trafic de cod verde, dar cu atac de panică.

Atentie, imagini cu puternic impact emotional!

S-a intervenit pentru descarcerarea victimei încarcerate, iar ulterior aceasta a fost predată echipajelor medicale pentru a fi transportată la unitatea de primiri urgențe pentru investigații medicale ulterioare.

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers mai multe zeci de minute.


Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

Sursa: RTM / Video: preluare partiala Info locatie radar Sighisoara


Va reamintim ca tot astazi – Un sofer s-a dat cu masina peste cap si se afla in stare foarte grava!